Spoorvrij grind en split

Met de EuroGravel splitplaat is het creëren van een egaal en spoorvrij grindoppervlak zeer eenvoudig. De kunststofplaat onder het grindoppervlak stabiliseert het grind of split. De grind- of splitkorrels worden door de honingraatstructuur van de splitplaat dicht bij elkaar gehouden. Hierdoor ontstaat een compact en stabiel grindoppervlak en heeft u geen last van spoorvorming en kuilen. De splitplaat zorgt er ook voor dat het grind of split niet langzaam in de ondergrond gedrukt wordt waardoor kuilen kunnen ontstaan.

EuroGravel splitplaat half gevuld met icyblue split

Door het anti-worteldoek aan de onderzijde van de kunststofplaat wordt het grindoppervlak beschermd tegen onkruidgroei. Het anti-worteldoek in combinatie met de kunststof splitplaat is waterdoorlatend. Het anti-worteldoek aan de platen wordt goed overlapt bij het leggen. Twee voordelen: het is gemakkelijk en snel te leggen en biedt dubbele bescherming tegen onkruidgroei.

Met de EuroGravel splitplaten geniet u van een mooi en onderhoudsarm grindoppervlak!

Tuin

Meer mogelijkheden! 
Met grind en of split in uw tuin heeft u veel mogelijkheden voor een passende verharding. Door gebruik te maken van EuroGravel splitplaten is er nog meer mogelijk met grind of split in uw tuin. U kunt bijvoorbeeld grind of split gebruiken voor uw terras. De EuroGravel splitplaten voorkomen dat tuinmeubels wegzakken.

Parkeerplaats en oprit

Altijd keurig verzorgd! 
Grind of split als verharding voor uw parkeerplaats of oprit geeft een mooie, verzorgde uitstraling. Het nadeel hiervan is het vele onderhoud. Voertuigen laten sporen na en drukken het grind of split de onderlaag in. Met EuroGravel is regelmatig harken en bijvullen niet meer nodig. De stevige structuur van de kunststof splitplaat is bestand tegen druk van draaiende wielen. Uw parkeerplaats of oprit ligt er altijd keurig verzorgd bij!

Campings en vakantieparken

Toegankelijk en veilig voor iedereen!
Met EuroGravel wordt een campingterrein of bungalowterrein toegankelijk en veilig voor iedereen! Door de drukvastheid die EuroGravel geeft aan een grindoppervlak kunnen fietsers en rolstoelgebruikers zich moeiteloos verplaatsen. Ook auto’s en voertuigen van hulpdiensten kunnen onder alle omstandigheden het grindoppervlak berijden.